Over mij

Hallo...


Ik ben Paula van Voskuilen ik ben 41 jaar en woon op Scheveningen. Ik ben getrouwd samen met Oscar en ik ben moeder van 2 jongens Ozzy en Remi. Als jong meisje van 13 jaar was mijn allereerste baantje meehelpen in de dierenwinkel. Goh wat vond ik dat leuk zorgen voor de dieren in de winkel.

Uiteindelijk ben ik in de kinderopvang terecht gekomen haha. Heel wat anders zou je zeggen.. Toch zie ik veel gelijkenissen met een groep kinderen of een roedel (groep honden). Ik heb ruim 18 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt en uiteindelijk de laatste jaren was ik locatie coördinator van een kinderdagverblijf. Daarbij heb ik een nieuw kindercentrum opgestart en geopend. Echt wel leuk je eigen toko opstarten en draaien wat was ik daar trots op en wat was het goed gelukt. Als de klant tevreden is, ben ik dat ook! Zorgen voor en het de ander naar zijn zin maken zit in mijn aard. Ik help graag waar ik kan. Na 18 jaar nam ik afscheid... en zijn wij 2 jaar fulltime crisis opvang geweest voor pleegzorg.
Ik sta graag klaar voor "Mens én Dier".

In de zomer van 2018 kwam onze Labradoodle pup genaamd Buddy, toen 8 weekjes oud. Ik was meteen verliefd.
Toen wist ik het zeker! JA ik wil een eigen HUS (hondenuitlaatservice) beginnen.

Maar... How to make a dream come true? Just do it! werd mijn motto!

In oktober 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart voor de opleiding bij Martin Gaus Academie erkend hondenuitlaatservice. En dan nog een naam bedenken....

Super blij en trots ben ik met de naam "Haagse Blaf"! Het is dus nu echt! Een droom komt uit!

Ik heb inmiddels alweer ruim 4 jaar een uitlaatservice. En vind het zelf de tofste baan die er maar is. Ik ben altijd buiten en in de natuur. Ik maak alle seizoenen van het jaar bewust mee, dat is echt fantastisch!

Sinds november 2019 zijn wij verhuisd naar Scheveningen. Dat ik nu zo dicht aan het strand mag wonen en nog vaker van het strand en de zee mag genieten, maakt mij erg blij. 

Ik wandel vaak in de bosjes van Poot, het zuiderstrand of in de Scheveningse bosjes. De groepen houd ik graag goed in balans. Ik vind het erg belangrijk dat de groep overzichtelijk blijft, veilig en rustig. Mede daarom neem ik geen ongecastreerde reuen meer aan.

Ook heeft elke hond heeft zijn eigen, fijne vaste plekje in de bus. Ze voelen zich er veilig en geborgen. 

Haagse Blaf

Neem contact op

Volg ons

Bedrijfsgegevens

Rekening nummer:
NL32 INGB 0008 5275 87
BTW nummer: NL145169467B01
KVK nummer: 71944958

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Jouw hond verdient het allerbeste!

Haagse Blaf Hondenuitlaatservice trekt er graag op uit!


Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten